Prosinec v olešnickém kině

Spolek přátel piva a město Olešnice si vás i na závěr letošního roku dovolují pozvat do kina..

Spolek přátel piva přeje všem veselé Vánoce a šťastný nový rok. Těšíme se na Vás v olešnickém kině opět v roce 2017.

Pátek 9.12.2016 od 20:00
Jak básníci čekají na zázrak( trailer ke shlédnutí)
Česká komedie

Štěpán, Kendy a Karas zůstali i po dvanácti letech sami sebou. Jsou to nerozluční kamarádi s nevyčerpatelným smyslem pro humor i schopností sebeironie, i když už s lehkým nádechem skepse. V něčem jsou však jiní. Dospívají, ale svým typicky básnickým stylem. Je jim padesát a cítí, že by měli dát svým životům nějaký řád a splnit si svoje touhy a přání. Oblíbená série Básníků režiséra Dušana Kleina se dočkala dalšího pokračování, ve kterém se opět setkáváme se známými postavami. V hlavních rolí se představí Pavel Kříž, David Matásek, Eva Jeníková a další.
Sobota 10.12.2016 od 16:00
Doba ledová: mamutí drcnutí ( trailer ke shlédnutí)
Animovaná komedie

V pátém díle jedné z nejpopulárnějších animovaných filmových sérií opět potkáváme všechny staré známé hrdiny a pár úplně nových. Přichází doba ledová a s ní mamuti Manny, Ellie a Broskvička, něco jako lenochod jménem Sid, tygr Diego nebo vačičáci Crash a Eddie.
Nezapomněli jsme na někoho? Samozřejmě – na toho nejdůležitějšího, veverčáka, kterého hon za žaludem katapultuje do vesmíru. A tam, díky třaskavé směsi své pověstné nešikovnosti a nekončící smůly, náhodně spustí sérii kosmických katastrof. Což vede i k zcela zásadnímu ohrožení naší planety, na kterou rázem míří asteroid jako hrom a ohrožuje ledový svět i s jeho obyvateli…Poradí si zvířátka ze čtvrtohor i tentokrát?

Všichni jste srdečně zváni na promítání. Jako tradičně nebude chybět drobné občerstvení a čerstvý popcorn.
Vstupné opět symbolických 30 Kč.

Příspěvek byl publikován v rubrice 2016, Kino a jeho autorem je D.Mareček,předseda. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.