Mafiánský ples

Nečekali jsme, že to budeme muset říct (hlavně ne tak brzo), ale je to tak! JE VYPRODÁNO! 💥 Lístky na Mafiánský ples již nejsou a ani na místě nebudou. Díky všem, jste nejlepší! Těšíme se! Už jen dva týdny 🍻

Je to tu! Opět po roce máme tu čest pozvat vás do Olešnice na ples Spolku přátel piva! Letos si zase vyzkoušíme něco nového a znovu trochu posuneme hranice. To vše v mafiánském stylu 🙂

První částí programu nás bude provázet Red Socks Orchestra - ano, celý ORCHESTR, který nám naservíruje ty největší plesové hity.
Po půlnoční tombole na nás čeká ELECTROSWING s překvapením.
Celý program zakončí afterparty v oldies stylu s osvědčeným DJ TAROCKem, kterého si jistě pamatujete i z našich předchozích plesů.

Kdy: sobota 10. 2. 2018 od 20.00
Kde: Kulturní dům Olešnice

Bohatá tombola.
Hlavní cena: CIHLIČKA ZLATA v hodnotě 10.000 Kč
Cena za vstupenku: METR PIVA

Jako tradičně na vás čeká točené pivo a pestrá nabídka v kuchyni. Mimo to bude spousta lahvových speciálů a na baru takový výběr, že se vám to nebude chtít ani číst.

Vstupenky:
Cena vstupenek je v předprodeji 130 Kč a na místě 180 Kč. Vstupenky jsou slosovatelné, vyhrát můžete METR PIVA. I letos bude předprodej dvoufázový. Aby měli všichni rovné příležitosti, tak v první vlně budou vstupenky v předprodeji v pátek 19.1.2018 od 18:00 v olešnickém kině, kde zrovna promítáme film Milada. Zde bude možnost si zamluvit i stůl. Druhá vlna odstartuje v pondělí 22. 1. 2018 v Obuvi u paní Musilové v Olešnici na náměstí (Prodejní doba: Po-Pá 8.00-12.30,13.00-16.30, So 8.00-11.00 ).

P.S.: Žádné stoly předem nerezervujeme, takže je zbytečné nám psát 🙂

Dress code:
Tématické oblečení vítáno 🙂
Jinak jako každý rok nebazírujeme na striktním dodržování dress codu a postačí klasický, plesový, společenský oděv nebo tématické oblečení.