MILLENIUM PARTY aneb zpět do devadésatek

Opět po roce máme tu čest pozvat vás do Olešnice na další ples Spolku přátel piva! Letos jsme opět roztočili stroj času a lehce navážeme na Retro ples. Letos však nepůjdeme tak daleko do historie. Vrátíme se totiž hned do devádesátek, konkrétně na jejich konec – na přelom tisicíletí. Večerem vás bude provázet ověřený DJ Tarock, na kterého si možná pamatujete právě z Retro plesu. No a kdo bude hostem? Hádejte! Kdo v té době bořil všechny české hitparády, kdo nejvíc frčel? Ano, letošním hostem nebude nikdo jiný než skupina LUNETIC!

Kdy: sobota 13.2.2016 od 20.00
Kde: Kulturní dům Olešnice

Hudba: DJ Tarock
Host: skupina LUNETIC

Bohatá tombola.
Hlavní cena: 10 000 Kč!

Jako tradičně na vás čeká točené pivo, tenkorát jsme pro vás vybrali brněnský minipivovar Hauskrecht. Mimo to bude spousta lahvových speciálů a na baru takový výběr, že se vám to nebude chtít ani číst 😀

O jídlo se letos postará Řeznictví Šutera Olešnice, na co se můžete těšit konkrétně se dozvíte vzápětí.

Vstupenky:
Cena vstupenek je v předprodeji 120 Kč a na místě 150 Kč. Vstupenky jsou slosovatelné. Letos bude předprodej dvoufázový. Aby měli všichni rovné šance, tak v první vlně budou vstupenky v předprodeji v pátek 22.1.2016 od 19:00 v olešnickém kině, kde ten večer promítáme. Zde bude možnost zamluvit si stůl. Druhá vlna odstartuje v pondělí 25.1.2016 v Obuvi u paní Musilové v Olešnici na náměstí (Prodejní doba: Po-Pá 8.00-12.30,13.00-16.30, So 8.00-11.00 ).

P.S.: Žádné stoly předem nerezervujeme, takže je zbytečné nám psát 🙂

Dress code:
Jako každý rok nebazírujeme na striktním dodržování dress codu a postačí klasický, plesový, společenský oděv nebo tématické oblečení – projeďte si svoje fotky z let 1990 – 2000 a určitě najdete nějakou inspiraci.

Děkujeme sponzorům letošního plesu:

Partneři plesu 2016:

Děkujeme též partnerům, kteří s námi spolupracují dlouhodobě:

Bez koho by to šlo opravdu těžko:

• Heineken ČR

Majitel pivovaru Starobrno je naším dlouholetým štědrým sponzorem na plesech.

• JASO

JASO je náš dlouhodobý dodavatel piva. Lepší nabídku pivovarů, minipovarů a pivních speciálů nikde jinde nenajdete. Mimo to jsou i velmi štědrým sponzorem na naše plesy.

• Agroservis Sedláček

Agroservis Sedláček nám usnadňuje život jak jen to jde. Nebojí se nám zapůjčit dodávku, lavice a další vybavení, které bychom těžce sháněli.

• Astur & Qanto

Qanto nám dodává veškeré zboží na akce. Dík jim patří především za to, že jsou ochotni spolupracovat i s takovými malými subjekty jako jsme my a jsou 100% spolehliví.

• Město Olešnice

Ač nás město podporuje jako každý jiný spolek i jim patří dík. Bez toho, aby nám zapůjčili zařízení či mockrát vyšli vstříc bychom možná ani nezačali.

• Řeznictví Šutera

Řeznictví Šutera je naším dlouholetým dodavatel uzenin a sponzorem našich akcí.

• Letem světem applem

Oblíbený Apple magazín, který je pravidelným a štědrým dárcem na našich plesech.

Summary
Event