HVĚZDNÁ NOC aneb každý si najde to své!

Opět po roce máme tu čest pozvat vás do Olešnice na další ples Spolku přátel piva! Letos bude záběrem širší než kdykoliv před tím a snad KAŽDÝ SI NAJDE TO SVÉ!

Hlavním hostem večera bude skupina Roxette Revival – The RockSet s programem World ROXETTE Tribute Band, který byl oceněný jako nejlepší evropský „Roxette tribute band”.
Druhou částí programu bude tzv. RETRO LIVE! od Rockset, kde zazní naživo ty největší hity od 60. po 90. léta – napříč léty, napříč žánry. Skvělá Retro Show plná energie, která rozhodně nenechá nikoho v klidu – největší hity hvězd jako Queen, Suzi Quatro, Tina Turner, James Brown, Michael Jackson, Kiss, AC/DC, Beatles, Abba, Donna Summer, Guns’n’Roses a mnoha dalších.
Do třetice program doplní osvědčený DJ TAROCK, kterého jistě pamatujete i z našich předchozích plesů.

Kdy: sobota 11.2.2017 od 20.00
Kde: Kulturní dům Olešnice

Bohatá tombola.
Hlavní cena: iPhone!

Jako tradičně na vás čeká točené pivo, pivovar upřesníme. Mimo to bude spousta lahvových speciálů a na baru takový výběr, že se vám to nebude chtít ani číst 😀

O jídlo se letos postará Řeznictví Šutera Olešnice, na co se můžete těšit konkrétně se dozvíte vzápětí.

Vstupenky:
Cena vstupenek je v předprodeji 120 Kč a na místě 150 Kč. Vstupenky jsou slosovatelné. Letos bude předprodej dvoufázový. Aby měli všichni rovné šance, tak v první vlně budou vstupenky v předprodeji v pátek 20.1.2017 od 19:00 do 20:30 v kulturním domě. Zde bude možnost zamluvit si stůl. Druhá vlna odstartuje v pondělí 23.1.2017 v Obuvi u paní Musilové v Olešnici na náměstí (Prodejní doba: Po-Pá 8.00-12.30,13.00-16.30, So 8.00-11.00 ).

P.S.: Žádné stoly předem nerezervujeme, takže je zbytečné nám psát 🙂

Dress code:
Jako každý rok nebazírujeme na striktním dodržování dress codu a postačí klasický, plesový, společenský oděv nebo tématické oblečení – projeďte internet na klíčové slovo „Roxette“ a určitě najdete nějakou inspiraci.

Děkujeme sponzorům letošního plesu:

Partneři plesu 2017:

Děkujeme též partnerům, kteří s námi spolupracují dlouhodobě:

Bez koho by to šlo opravdu těžko:

• Heineken ČR

Majitel pivovaru Starobrno je naším dlouholetým štědrým sponzorem na plesech.

• JASO

JASO je náš dlouhodobý dodavatel piva. Lepší nabídku pivovarů, minipovarů a pivních speciálů nikde jinde nenajdete. Mimo to jsou i velmi štědrým sponzorem na naše plesy.

• Agroservis Sedláček

Agroservis Sedláček nám usnadňuje život jak jen to jde. Nebojí se nám zapůjčit dodávku, lavice a další vybavení, které bychom těžce sháněli.

• Astur & Qanto

Qanto nám dodává veškeré zboží na akce. Dík jim patří především za to, že jsou ochotni spolupracovat i s takovými malými subjekty jako jsme my a jsou 100% spolehliví.

• Město Olešnice

Ač nás město podporuje jako každý jiný spolek i jim patří dík. Bez toho, aby nám zapůjčili zařízení či mockrát vyšli vstříc bychom možná ani nezačali.

• Řeznictví Šutera

Řeznictví Šutera je naším dlouholetým dodavatel uzenin a sponzorem našich akcí.

• Letem světem applem

Oblíbený Apple magazín, který je pravidelným a štědrým dárcem na našich plesech.

Summary
Event
MILLENIUM PARTY aneb zpět do devadésatek
Location