Listopad v olešnickém kině

Spolek přátel piva a Město Olešnice si vás dovolují pozvat i v listopadu na pravidelně nepravidelné promítání.

I dva jsou rodina

Pátek 3.listopadu, 20.00

Vtipný a nonšalantní Samuel si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta.

Mimi šéf

Sobota 4.listopadu, 16.00

Seznamte se s hodně zvláštním batoletem. Nosí elegantní oblek s kravatou, mluví hlubokým hlasem a nemístně vtipkuje. A taky se chová jako tajný agent. Toho si všimne jeho starší bratr Tim, který z jeho příchodu do rodiny zrovna velkou radost nemá. Doteď byl jedináčkem, který měl veškerou rodičovskou lásku, a to mu skvěle vyhovovalo. Navíc se zdá, že rodiče si ničeho podivného na novém přírůstku nevšímají. A tak se Tim snaží novému sourozenci podívat na zoubek. Tedy pokud už nějaký má.

Z Paříže do Paříže

Pátek 24.listopadu, 20.00

Bratři Maurice a Joseph jsou kluci, kterým žádná lumpárna není cizí, a protože bydlí v Paříži, mají příležitostí pro svá klukovská dobrodružství více než dost. Bohužel jim do dětských her a radostí zasáhne tvrdý osud. Jednoho dne jim totiž maminka musí na kabáty přišít žluté hvězdy. Židům v Paříži jde o život, a tak tatínek rozhodne, že kluci musí uprchnout do dosud neokupované zóny na jihu Francie, kde se snad všichni zase setkají.

Vstupné na jedno představení je symbolických 30 Kč.