Listopad v olešnickém kině

Spolek přátel piva bude i v listopadu promítat v kině!  Na listopad jsem si pro vás připravili opět povětšinou české filmy. Těšit se můžete na následující filmy:

Pátek 13.11.2015 od 20:00
Domácí péče ( trailer ke shlédnutí)
Český film

Obětavá zdravotní sestra Vlasta při své práci na jihomoravském venkově ošetřuje spoustu rázovitých místních pacientů. Když se však dozví, že sama potřebuje pomoc, musí ji začít hledat mimo známé prostředí. Začíná objevovat svět alternativního léčení a díky němu snad i sebe samu…To vše k velké nelibosti manžela Ladi. Komedie a drama se proplétají, když si Vlasta poprvé v životě začíná uvědomovat, že taky ona potřebuje péči.
Snímek získal dvě ocenění na Filmovém festivalu v Karlových Varech a je nominován na cenu Oscar v kategorii Nejlepší cizojazyčný film. V hlavních rolích Bolek Polívka a Alena Mihulová.

Pátek 20.11.2015 od 20:00

Kobry a užovky ( trailer ke shlédnutí)
Český film

Užovka (Matěj Hádek) je ztracen ve svém vlastním životě. Je mu už skoro čtyřicet a nemá holku ani práci, přičemž cítí, že má poslední šanci sám se sebou něco udělat. Naskytne se mu šance, kterou nehodlá promarnit. Jeho bratr Kobra (Kryštof Hádek) je magor, nezodpovědné dítě a feťák, bydlící s věčně opilou matkou. Staví vzdušné zámky a vykrádá chatky. Ve chvíli, kdy se ukáže, že by Užovka mohl být už konečně šťastný, se objeví Kobra. Užovka se mu rozhodne dát pořádnou lekci, situace se ale vymkne kontrole.
Film není vhodný pro mládež do 15 let.

.

Sobota 21.11.2015 od 16:00

Ovečka Shaun ve filmu ( trailer ke shlédnutí)
Britská animovaná komedie

Život na farmě je nekonečná nuda. Každý den plyne ve stejném rytmu. Shaun musí poslouchat a dělat co farmář nařídí. Jak jen mít jeden jediný den volna? To chce pořádný plán, takže Shaun vymyslí způsob, jak mít zase jeden odpočinkový den. Ale i plánovat se musí umět a každý plán se může zvrtnout!

Všichni jste srdečně zváni na podzimní promítací večery. Jako tradičně nebude chybět drobné občerstvení a čerstvý popcorn.

Vstupné opět symbolických 30 Kč.

Příspěvek byl publikován v rubrice 2015, Kino a jeho autorem je D.Mareček,předseda. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.