Prosinec v olešnickém kině

Spolek přátel piva a Město Olešnice si vás dovolují, i v předvánočním čase, pozvat do kina na pravidelně nepravidelné promítání. V měsíci prosinci budeme hrát celkem 4krát a to víkendy 7. a 8.12. a pak 21. a 22.12..

Úsměvy smutných mužů

Pátek 7. prosince,
20.00

Úsměvy smutných mužů je celovečerní film podle stejnojmenného knižního bestselleru Josefa Formánka. Místy vtipný, místy smutný. Svou tragikomedii “o chlastu, vůli a vesmíru” vypráví úspěšný spisovatel, který k práci i k mluvení s jinými lidmi potřebuje nejdříve jen skleničku a později i celou láhev. V léčebně se pak Josef setkává s dalšími osudy těch, kteří jsou, či donedávna byli, v pití alkoholu opravdovými mistry. A vznikají tu přátelství a situace, jež v obyčejném životě ani nejsou možné.
Drama/komedie, přístupno od 15 let.

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

Sobota 8. prosince, 16.00

Pojďme se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydat na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra.
Na předvánoční promítání, které proběhnou pro dospělé v pátek 21.12. ve 20:00 a pro děti v sobotu 22.12. v 16:00 bohužel filmy ještě nemáme. Nabídka distributorů filmů je poněkud neuspokojivá a zatím se neobjevil ten pravý vánoční film, ze kterého bychom měli my i vy radost, a tak čekáme na prosincovou nabídku filmů. Jakmile budeme filmy vědět, zveřejníme je jak zde, tak na webu města či našich facebookových stránkách www.fb.com/spolekpratelpiva.

Upřesníme

Pátek 21. prosince,
20.00

Upřesníme.

Dětské představení:  upřesníme

Sobota 22. prosince, 16.00

Upřesníme.

Vstupné jako tradičně symbolických 40 Kč.