Masaryk v olešnickém kině

Již jsme avizovali závěr promítání, ale dostali jsme nabídku, která se neodmítá – film Masaryk, takže si dáme ještě jedno promítání 🙂

Spolek přátel piva a město Olešnice si vás tedy dovolují v pátek 26. května 2017 v 19.00 (pozor!)  pozvat na nový český film Masaryk. V případě velkého zájmu bude ve 21.30 přidáno ještě jedno promítání. Abychom měli informace o zájmu a vy svoje místo jasné, je možné si rezervovat vstupenky – zde (stačí vyplnit jméno a počet míst)!

Pátek 26.5.2017 od 19:00
Masaryk ( trailer ke shlédnutí)
Český film

Dramatický příběh, věnovaný osudům velvyslance a pozdějšího československého ministra zahraničí, Jana Masaryka, se vrací do doby těsně před druhou světovou válkou. Ve třicátých letech vrcholí Masarykova diplomatická kariéra, kterou tráví převážně ve Velké Británii, kde se snaží dostat světové mocnosti na stranu Československa. Muž, oceňovaný jako brilantní řečník, zábavný společník a milovník života, má však i svou temnou stránku. Masaryk hledá únik před svým jménem, před odpovědností i před sebou samým v hýřivém životě, alkoholu a drogách, ale také v neustálém sebetrýznění.

Všichni jste srdečně zváni na promítání. Jako tradičně nebude chybět drobné občerstvení a čerstvý popcorn.
Vstupné opět symbolických 30 Kč.