Březen v olešnickém kině

Spolek přátel piva a město Olešnice si vás po zimní pauze opět dovoluje pozvat do kina.. Těšit se můžete na:

Pátek 3.3.2017 od 20:00
Bezva ženská na krku ( trailer ke shlédnutí)
Česká komedie

Sympatická Eliška je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla. Ovšem jen do té doby, než ji požádá o rozvod. Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce. Rázovitý a hyperaktivní starosta nastěhuje Elišku do jednoho domu s nerudným Božíčkem, který díky svým vlastním neblahým zkušenostem s „ženskejma definitivně skončil“. Jeho jízlivost a hulvátství může trumfnout snad jen jeho povolání – Božíček pracuje ve vesnici jako hrobník.

Sobota 4.3.2017 od 16:00
Hledá se Dory ( trailer ke shlédnutí)
Animovaná komedie

V animovaném filmu od studií Disney-Pixar se na stříbrné plátno vrací zapomnětlivá modrá rybka Dory a s ní její kamarádi Nemo a Marlin, kteří jí pomáhají najít odpovědi na otázky z její minulosti. Na co si vzpomene? Kdo jsou její rodiče? A kde se naučila mluvit velrybsky?

Pátek 17.3.2017 od 20:00
Manžel na hodinu ( trailer ke shlédnutí)
Česká komedie

Film sleduje další osudy čtveřice hráčů vodního póla z Nymburku, kteří začali pracovat jako hodinoví manželé – Milana, Honzy, Jakuba a Kryštofa. Milanův vztah k doktorce Elišce se slibně vyvíjí, teda kromě jedné malé „drobnosti“ – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu akvabely, se kterými chce natrénovat vystoupení.

Všichni jste srdečně zváni na promítání. Jako tradičně nebude chybět drobné občerstvení a čerstvý popcorn.
Vstupné opět symbolických 30 Kč.