ROZLOUČENÍ S LÉTEM aneb 10 let s vámi

Je to tak! Toto léto oslavujeme 10 let s vámi! Pojďme to tedy společně oslavit a zároveň se i rozloučit s létem!

Kdy: sobota 28. srpna 2021
Kde: Olešnice na Moravě, zahrada KD
Start: 16.00
Vstupné: do 17 dobrovolné, po 17 hodině 150 Kč.
Děti do 1 m, ZTP a ZTPP ZDARMA.

Letošní léto zakončíme trochu netradičním způsobem. Budeme se však držet dožínkové tradice a náš program zahájíme v 16 hodin programem pro děti a seniory – vystoupí OLEŠNICKÁ CIMBÁLOVÁ MUZIKA. Pro ty nejmenší bude jako tradičně připraven skákací hrad, trampolína, malování na obličej, simulátor dojení, soutěže a různé hry. Tato část bude trvat do 19 hodiny, kdy vystoupí narozeninový host – KAPITÁN DEMO. Po jeho vystoupení přijde čas na tradiční taneční zábavu se skupinou ARCUS.

Vstupné do 17:00 dobrovolné, po 17:00 150 Kč. Děti do 1 m, ZTP a ZTPP ZDARMA po celou dobu. Po 17 hodině bude vstupné vybíráno pouze od nově příchozích.

Program v bodech:

• 16:00 Začátek programu na zahradě kulturního domu, k poslechu a tanci hraje Olešnická cimbálová muzika. Probíhá program pro děti.
  • 19:00 vystoupí Kapitán DEMO
  • 20:00 – 03:00 Dožínková taneční zábava se skupinou Arcus

Doprovodný program:

• Trampolína
  • Skákací hrad
  • Malování na obličej
  • Soutěže a další aktivity
  • Vystoupení kouzelníka
  • SIMULÁTOR DOJENÍ KRAV 🙂

Neseďte doma a přijďte s námi oslavit konec léta!

Zajímají vás i naše další akce, ale nechce se vám myslet na termíny? Nevadí, máme pro vás kalendář, který si na pár kliků přidáte i k sobě do mobilu. Více na http://www.spolekpratelpiva.cz/kalendar-akci-olesnice/

No a pokud chcete být úplně v obraze, tak sledujte náš Facebook, tam je úplně všechno!

KORONA-INFO: Vše samozřejmě proběhne v rámci platných hygienických opatřeních, které bedlivě sledujeme.

Těšíme se na vás 🙂

Akce Spolku přátel piva na Facebooku